Din reise mot en sunnere tarm begynner her

Gratis frakt + MVA inkludert
Prokarimi mikrobiomtest

Forstå mikrobiota

Og hvordan Prokarimi hjelper deg i prosessen med å teste mikrobiotaen din og forbedre helsen din

Hvilken informasjon gir vår mikrobiotatest deg?

1. Dysbioseindeks (DI), som er en score på tarmhelsen din. En score på 1 eller 2 regnes som en sunn tarm, mens en score på 3 til 5 indikerer dysbiose. Sammen med scoren vil du se et sammendrag skreddersydd for din score.

Prokarimi test result

2. En liste over din score på 5 funksjonelle profiler (A-E). Disse profilene er abstraksjoner av tarmmikrobiomet og brukes til å forstå aspekter av tarmmikrobiomets funksjonelle egenskaper, for eksempel om du har en mangfoldig populasjon eller om du har nok av de ulike slim-beskyttende bakteriene. Alle profiler er forklart generelt, og din score er forklart spesifikt. Du kan også se hvilke bakterier som er inkludert i hver profil.

Prokarimi test result

3. Foreslåtte tiltak, som kan være kostholds- eller livsstilsendringer for å forbedre tarmhelsen din. Konkrete gode forslag gis, og du kan også se hvorfor et tiltak foreslås. Alle tiltak støttes av forskning, og du kan lese mer om bakgrunnen hvis du ønsker det.

Prokarimi test result

4. En liste over bakterier som er tilstede i tarmen din, og deres relative overflod. Denne listen er ikke fullstendig, men den inkluderer de viktigste bakteriene for tarmhelsen. Du kan se hvordan bakteriene dine sammenlignes med gjennomsnittet av befolkningen og lese mer om bakteriene i vår omfattende bakterie-encyklopedi, Bacteriopedia, som er gratis tilgjengelig for våre brukere.

Prokarimi test result

Din prosess med Prokarimi

Opprett konto
Bestill test online
Ta prøven hjemme
Send testen din til laboratoriet via post
Se helserapporten din på nett
Få tilgang til en omfattende encyklopedi av tarmbakterier

Hva du kan forvente fra Prokarimi

Datasikkerhet gjennom kryptering

Vi krypterer all helsedata fra brukere med toppmoderne kryptering som sikrer at din helse kun kan sees av deg og laboratoriepersonalet som analyserer prøven din.

Profesjonell mikrobiotarapport

Vår omfattende helsedata gir en grundig analyse av tarmbakteriene dine, med referansenivåer til normalmengden av bakterier. Der hvor uregelmessigheter eksisterer, gir vi deg en forskningsbasert handlingsplan for å forbedre helsen din og bringe bakterienivåene dine til normal mengde. Vi hjelper deg også med å Kontakte profesjonelle for 1-til-1-samtaler.

Alt er forskningsbasert

Våre handlingsplanforslag, resultater og 'Bacteropedia' er forskningsbaserte, med forskning samlet fra 360+ faglige artikler.
'Bacteropedia' er en encyklopedi bestående av 42+ bakteriearter og underarter der du kan forstå detaljene om tarmbakteriene du finner i helsedataene dine.

Ingen informasjonskapselsporing

Til forskjell fra de fleste nettsider lagrer vi ikke informasjonskapsler eller selger dem til tredjeparter. Vi bryr oss om din konfidensialitet.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor lang tid tar det før testen min kommer frem?

Det tar i gjennomsnitt rundt 5 dager fra bestilling til det kommer frem til hjemmet ditt.

Når er resultatene mine klare?

Etter at du har sendt prøveinnsamlingssettet ditt til laboratoriet for testing, bør det ikke ta mer enn 14 dager før resultatene dine er klare. Når du har kjøpt testen din, sørg for å følge med på Dashboard-siden for å se gjeldende status for bestillingen din.

Hvor kan jeg se resultatene mine?

Når du har blitt varslet om at testresultatene dine er klare, må du logge inn på kontoen din og deretter navigere til 'Resultater'-siden.