Om oss

Velkommen til Prokarimi, hvor reisen din mot optimal tarmhelse begynner. Prokarimi ligger i hjertet av Oslo, og ble grunnlagt i november 2023 med en visjon om å revolusjonere personlig helsehjelp gjennom toppmoderne mikrobiotatesting.


Vårt oppdrag


Prokarimis oppdrag er å gi deg dyp innsikt i tarmhelsen din og gi deg verktøy for å forstå tarmmikrobiotaen din. Vi tror at det å forstå tarmen din er nøkkelen til generell velvære, og vi er her for å veilede deg på den veien.


Hva vi gjør


Vi spesialiserer oss på å tilby brukervennlige mikrobiota-tester hjemme. Prosessen vår er enkel, men kraftig - du mottar et mikrobiota prøveinnsamlingssett, samler inn en prøve og sender den tilbake til oss. Deretter gjennomfører vårt ekspertteam en grundig analyse for å gi deg detaljert innsikt om tarmens mikrobiota. Men vi stopper ikke der; vi tilbyr også råd om hvordan du kan forbedre tarmhelsen din basert på resultatene dine.


Vår teknologi


Ved å bruke det siste innen bioteknologi, tilbyr Prokarimi en av de mest avanserte tarmmikrobiotaanalysetjenestene som er tilgjengelige i dag. Vår innovative tilnærming sikrer nøyaktige, vitenskapelig støttede resultater, og gir deg et vindu til din personlige helse som aldri før.


Vårt engasjement


Vi streber etter å levere en tjeneste med kvalitet i fokus. Enten det gjelder nøyaktigheten i testene våre, ekspertisen til teamet vårt eller omsorgen vi legger i kundeservicen vår, så har alle sider av Prokarimi blitt utformet med tanke på din helse og tilfredshet.Prokarimi - Omfavner helse, en tarm om gangen