Prokarimi mikrobiotatest er nå tilgjengelig i Norge!

bacteria

Det er overraskende hvor mye av vår helse som er koblet til vår tarmflora (mikrobiota). Vi lever i komplett symbiose med et ufattelig antall små medhjelpere som er implisert i alt fra mental helse, fedme, autoimmune sykdommer til aldersrelaterte sykdommer (og mye mer). Dette synes vi er utrolig spennende, og derfor vil vi gjøre det lett for alle i Norge å få innsikt i denne relativt ukjente, men ekstremt viktige delen av kroppen vår.


Vi er glade for at du er her og ser fram til å hjelpe deg på reisen for å bli kjent med, og forbedre din tarmhelse.


Hva er Prokarimi?


Prokarimi er basert i Oslo og ble grunnlagt i november 2023. Vi åpnet dørene i mars 2024 og vårt mål er å øke den generelle bevisstheten om mikrobiota, gi deg innsikt og detaljert informasjon om tilstanden i din mikrobiota, og gi forslag til konkrete tiltak du kan gjøre for å forbedre din tarmhelse.


Her hos Prokarimi handler alt om å gi deg kunnskapen og verktøyene til å forstå din tarmhelse. En sunn tarm betyr et generelt velvære for oss mennesker, og vi er her for å støtte deg i hvert steg på din reise mot en bedre tarmhelse.


Hvordan fungerer Prokarimi?


Prosessen vår er enkel: du får et prøveinnsamlingssett, tar en avføringsprøve, og sender prøven tilbake til laboratoriet vårt. Deretter utfører vårt ekspert-team en analyse av din prøve.

Du får en detaljert resultatrapport med oppsummering på nett, og mulighet til å lese om hver enkel bakterie. Vi gir også råd om hvordan du kan styrke tarmhelsen din basert på resultatene dine.

Du har tilgang til å snakke med en ernæringsfysiolog om resultatene dine om du ønsker det (dette er en ekstern tilleggstjeneste levert av Kostholdsendring AS).


Med moderne bioteknologi tilbyr Prokarimi en av de mest avanserte tjenestene for analyse av tarmmikrobiota som finnes. Vår innovative tilnærming garanterer nøyaktige og vitenskapelige støttende resultater, og gir deg et klarere bilde av din personlige helse enn noensinne før


Hvem er våre partnere?


Prokarimi samarbeider med Genetic Analysis (GA) for å levere test og analyse. GA er en anerkjent aktør innen mikrobiotatesting, og sikrer at produktene og tjenestene vi leverer oppfyller de høyeste standardene med tanke på klinisk validering, nøyaktighet og sikkerhet.


Vi benytter oss av GA's X-map-teknologi, som er en hjørnestein i vårt partnerskap med GA. Denne banebrytende teknologien sikrer presis og grundig analyse av mikrobiota, og gir innsikter som er avgjørende for å forstå tarmhelsen din.


Vårt kvalitetsfokus er tydelig gjennom CE-merking og ISO 13485-overholdelse. CE-merkingen bekrefter samsvar med europeiske helse-, sikkerhets- og miljøstandarder, mens ISO 13485 sikrer høyeste kvalitet i produksjon og håndtering av våre Mikrobiota prøveinnsamlingssett.


Bestill din Prokarimi mikrobiota-test nå!


Vi håper du synes dette er like spennende som oss! Bestill ditt Prokarimi-sett for 1998 NOK (inkl mva) og start reisen for en bedre tarmhelse i dag.

kr 1998 kr 1599 Bruk koden SOMMER20 for 20% rabatt!
Tilbudet utløper 31. august.

Ansvarsbegrensning:

Selvdiagnostisering og behandling anbefales ikke. Det er viktig å konsultere helsepersonell ved eventuelle tarmrelaterte bekymringer.


Denne artikkelen er kun ment til informasjonsformål og bør ikke oppfattes som medisinsk informasjon eller instruksjoner. Hvis du har noen helseproblemer, anbefaler vi at du kontakter en lege eller annet helsepersonell.