Prokarimi mikrobiotatest er nå tilgjengelig i Norge!

bacteria

Det er overraskende hvor mye av vår generelle helse som er koblet til vår tarmflora (mikrobiota). Vi lever i komplett symbiose med et ufattelig antall små medhjelpere som er implisert i alt fra mental helse, fedme, autoimmune sykdommer til aldersrelaterte sykdommer (og mye mer). Dette synes vi er utrolig spennede, og derfor vil vi gjøre det lett for alle i Norge å få innsikt om denne relativt ukjente, men ekstremt viktige delen av kroppen vår. Vi er glade for at du er her og ser fram til å hjelpe deg på reisen med å bli kjent med, og forbedre din tarmhelse.


Hva er Prokarimi?


Prokarimi er basert i Oslo og ble grunnlagt i november 2023. Vi åpnet dørene våre i mars 2024 og vårt mål er å øke den generelle bevisstheten om mikrobiota, gi deg innsikt og detaljert informasjon om tilstand i din mikrobiota, og gi forslag til konkrete tiltak du kan gjennomføre for å forbedre din tarmhelse.


Her hos Prokarimi handler alt om å gi deg kunnskapen og verktøyene til å forstå din tarmhelse. En sunn tarm betyr generell velvære for oss mennesker, og vi er her for å støtte deg i hvert steg på din reise mot en bedre tarmhelse.


Hvordan fungerer Prokarimi?


Prosessen vår er enkel: du får et prøveinnsamlingssett, tar avføringsprøven din og sender prøven tilbake til laboratoriet. Deretter utfører vårt ekspertteam analyse av din prøve. Så får du (online) en detaljert resultatrapport med oppsummering, og mulighet til å lese om hver enkelt bakteriene. Vi gir også råd om hvordan du kan styrke tarmhelsen din basert på resultatene dine og du har mulighet til en personlig samtale om resultatene om du ønsker det (dette er en ekstern tilleggstjeneste levert av Kostholdsendring AS).


Med moderne bioteknologi tilbyr Prokarimi en av de mest avanserte tjenestene for analyse av tarmmikrobiota som finnes. Vår innovative tilnærming garanterer nøyaktige og vitenskap støttede resultater, og gir deg et klarere bilde av din personlige helse enn noensinne tidligere.


Hvem er våre partnere?


Prokarimi samarbeider med Genetic Analysis (GA) for å levere test og analyse. GA er en anerkjent aktør innen mikrobiotatesting, og sikrer at produktene og tjenestene vi leverer oppfyller de høyeste standardene med tanke på klinisk validering, nøyaktighet og sikkerhet.


Vi benytter oss av GA's X-map-teknologi, som er et hjørnestein i vårt partnerskap med GA. Denne banebrytende teknologien sikrer presis og grundig analyse av mikrobiota, og gir innsikter som er avgjørende for å forstå tarmhelsen din.


Vårt kvalitetsfokus er tydelig gjennom CE-merking og ISO 13485-overholdelse. CE-merkingen bekrefter samsvar med europeiske helse-, sikkerhets- og miljøstandarder, mens ISO 13485 sikrer høyeste kvalitet i produksjon og håndtering av våre Mikrobiota prøveinnsamlingssett.


Bestill din Prokarimi mikrobiota-test nå!


Vi håper du synes dette er like spennede som oss. Bestill ditt Prokarimi-sett for 1998 NOK (inkl mva) og start på reisen for en bedre tarmhelse i dag.

Ansvarsbegrensning:

Selvdiagnostisering og behandling anbefales ikke. Det er viktig å konsultere helsepersonell ved eventuelle tarmrelaterte bekymringer.


Denne artikkelen er kun ment til informasjonsformål og bør ikke oppfattes som medisinsk informasjon eller instruksjoner. Hvis du har noen helseproblemer, anbefaler vi at du kontakter en lege eller annet helsepersonell.