Hva kan du forvente av resultatene dine?

bacteria

Etter å ha tatt Prokarimis mikrobiomtest (Menneskelig mikrobiota refererer til milliarder av mikrober, som bakterier, som lever i mennesketarmen. Mikrobiomet er miljøet de lever i.), vil du motta en omfattende rapport som gir deg detaljer om din tarmhelse. Denne rapporten er utviklet i samarbeid med Genetic Analysis og er basert på mange års erfaring og forskning


Din rapport vil inneholde:


  • Dysbioseindeks (DI), som gir din tarmhelse en poengsum. En poengsum på 1 eller 2 anses som en sunn tarm, mens en poengsum på 3 til 5 indikerer dysbiose. Sammen med poengsummen vil du se et sammendrag tilpasset din poengsum.
  • En liste over din poengsum på 5 funksjonelle profiler (A-E). Disse profilene er abstraksjoner av tarmmikrobiomet og brukes til å forstå aspekter av tarmmikrobiomets funksjonelle egenskaper, for eksempel om du har en mangfoldig populasjon eller om du har nok av de ulike slimbeskyttende bakteriene. Alle profiler forklares generelt, og din poengsum forklares spesifikt. Du kan også se hvilke bakterier som er inkludert i hver profil.
  • Foreslåtte handlinger, som kan være kostholdsendringer eller livsstilsendringer for å forbedre din tarmhelse. Konkrete matforslag gis, og du kan også se hvorfor en handling er foreslått. Alle handlinger støttes av forskning, og du kan lese mer om bakgrunnen hvis du ønsker.
  • En liste over bakterier som er til stede i din tarm og deres relative mengde i forhold til en sunn normalpopulasjon. Denne listen er ikke fullstendig, men den inkluderer de viktigste bakteriene for tarmhelse. Du kan se hvordan dine bakterier sammenlignes med en populasjon med normal, sunn mikrobiota, og lese mer om bakteriene i vår “Bakteriopedia”, som er tilgjengelig for deg som kunde.

Prokarimi test result

Rapporten er utformet for å være lett å forstå og gjøre det enkelt å handle ut fra anbefalingene i rapporten. Den er ment til å gi deg informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger om din tarmhelse.


Dersom du har spørsmål om rapporten din, kan du kontakte support og vi vil gledelig hjelpe deg

kr 1998 kr 1599 Bruk koden SOMMER20 for 20% rabatt!
Tilbudet utløper 31. august.

Ansvarsbegrensning:

Selvdiagnostisering og behandling anbefales ikke. Det er viktig å konsultere helsepersonell ved eventuelle tarmrelaterte bekymringer.


Denne artikkelen er kun ment til informasjonsformål og bør ikke oppfattes som medisinsk informasjon eller instruksjoner. Hvis du har noen helseproblemer, anbefaler vi at du kontakter en lege eller annet helsepersonell.